croatia flag 3d icon 32 united kingdom flag 3d icon 32

2020 Pokroviteljstvo GradonacelnikaGradonačelnik Grada Zagreba, gdin Milan Bandić, postao je dijelom naše ljetne priče, prihvaćanjem pokroviteljstva nad najvećim hrvatskim turnirom rukometa na pijesku.

Na prošlogodišnjem izdanju sudjelovalo je više od 700 igrača raspoređenih u 82 ekipe te je odigrano više od 220 utakmica tijekom 6 dana. Nadamo se kako će ovo pokroviteljstvo omogućiti dodatan rast u različitim segmentima organizacije turnira.

Član Org. odbora turnira, Matija Šulc, ovom prilikom je izjavio:

Sretni smo što imamo podršku našeg grada te se nadamo kako ćemo nastaviti i dalje razvijati ovaj mladi i atraktivan sport, pogotovo u trenucima kad očekujemo kako bi rukoemt na pijesku u skoroj budućnosti mogao postati olimpijska disciplina. Iako se ne radi o financijskom pokroviteljstvu, nama ovakav vid podrške mnogo znači, omogućavajući nam lakšu organizaciju aktivnosti vezanih za organizaciju turnira poput prijava na natječaje. Sa zadnjim izdanjem turnira također počeli smo s uvođenjem dodatnih aktivnosti pri čemu prvenstveno mislim na konferenciju i radionicu na temu promicanja fair playa među mladima te smatram kako je naša dužnost raditi i dalje na promoviranju ovog sporta među mladima kako bi ih edusirali i usmjeravali u duhu sporta, ističući fair play kao osnovno pravilo rukometa na pijesku. Stoga sam iznimno sretan što je naš turnir koji se zasniva na entuzijazmu volontera, službenih osoba, igrača i članova Org. odbora prepoznat od strane Grada Zagreba u vidu ovog pokroviteljstva. Srdačan pozdrav

Partneri 2020

Sponzori 2020

Media partner 2020

2020-Agatin TV
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net