• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Današnjim povratkom iz Njemačke AKRP Detono Zagreb bogatiji je za još jedan izniman postignut rezultat na međunarodnoj sceni. Cure su u neizvjesnoj završnici finala, uz nedostatak sreće ipak bile druge.

Proteklog vikenda je Akademski klub rukometa na pijesku Detono Zagreb sudjelovao na međunarodnom turniru koji se održao u njemačkom gradiću Altenheim smještenom na samoj francusko-njemačkoj granici. Na putovanje se krenulo kombijima u četvrtak, odnosno petak dok je smještaj besplatno bio osiguran od strane organizatora (drugim riječima-kampiranje u blizini igrališta). S obzirom da se turnir odvijao u 3 kategorije (turnir za tvrtke, „beach for fun“ i glavni dio turnira) u muškoj i ženskoj konkurenciji, na mjestu predviđenom za kampiranje je u jednom danu niknuo pravi mali grad prepun ekipa koje uživaju u zabavi i rukometu na pijesku.

Također je bitno napomenuti da je i vrijeme većinom bilo ugodno i osim pokojeg proloma oblaka, ostatak vikenda je uglavnom bio topao.

Prve utakmice odigrane su u subotu ujutro te su pokazale da se dvomjesečni trening uglavnom isplatio, budući da je turnir otvoren dvjema uvjerljivim pobjedama. U pobjedničkom tonu se i nastavilo do kraja turnira u obje konkurencije, s tim da su cure jedino dvaput poražene (u grupi i u finalu) od ekipe Teakwondodos iz Auerbacha.

Evo i konačnog poretka:

BW Beach-Open Turnier 2008
MuškiŽene
1. DETONO ZAGREB PMF
1. Teakwondodos Auerbach
2. Badkappen Pforzheim
2. DETONO ZAGREB PMF
3. Aldner
3. caipiranhas Erlangen
4. AlŽSandys Herrenberg
4. HSG Freiburg
5. Giessler's Beach Boys 5. TV Lahr
6. 1. FC Nürnberg
6. FSG Donzdorf/Holzheim
7. SG Maulburg/Steinen
7. TuS Altenheim
8. TV Seelbach 8. TuS Schutterwald
9. HSG Karlsruhe 9. TV Grenzach
10. Absolut Vollhoden 10. TuS Ottenheim
11. Desperados Hirschberg 11. Muschi-Katzen-Puppen

Ovim turnirom nastavljen je niz osvojenih turnira i dobrih rezultata te se samo možemo nadati da ćemo u tom ritmu nastaviti sezonu, te pokušati ostvariti neki značajniji rezultat na slijedećem turniru koji će se održati u Valenciji :) .

Sastav koji je sudjelovao u osvajanju prvog mjesta u muškoj konkurenciji: Jurić, Madjerčić, Brkljačić, Copot, Glavočić, Malbašić, Paradžik pod dirigentskom palicom Zvonimira „Halda“ Kneževića.

Cure koje su sudjelovale u osvajanju drugog mjesta su: Jeletić, Radić, Domjančić, Milić, Žgela, Krpina, Babun, Krivo, Kelava pod izravnim vodstvom Igora Copota.

Još jednom se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pridonijeli da se realizira samo putovanje u Njemačku. Također iskrene čestitke organizatoru koji se svojski potrudio napraviti spektakl u okviru turnira. Dokaz tome je i popratni sadržaj koji je išao uz turnir, od medijskog praćenja putem BW Hit radia, prisustva novinara tiskanih medija, organizacije velike zabave ispod još većeg šatora, do konačnih nagrada u vidu sportskog asortimana tvrtke Spotex, ogromnih pehara i nagradnih fondova za prve tri plasirane ekipe u konačnom poretku.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Pokrovitelji

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net