• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Nakon uspješnog vikenda provedenog u Bačkoj Palanci, ekipe Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb nastavile su pjeskašku karavanu putovanjem i sudjelovanjem na najjačem ovogodišnjem turniru rukometa na pijesku, koji se održava u Nizozemskoj. Camelot beach handball tournament godinama već glasi kao jedan od najjačih turnira gdje se skupljaju najkvalitetnije europske ekipe. Tako se ove godine za naslov bori 20 muških te 16 ženskih ekipa, podijeljenih u 4 grupe u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Ekipe Detono Zagreba u ženskoj te Chemo-profila Zagreb u muškoj konkurenciji predstavljaju Hrvatsku na ovom natjecanju.

Detonatorice su skupinu s ekipama Kanonierky (Češka), OCH01 (Nizozemska), Beachqueens (Švicarska) završile bez poraza te su se plasirale u drugu skupinu, tj među prvih osam. Nastavak turnira trenutno je odgođen zbog izrazito lošeg i olujnog nevremena, no organizator pretpostavlja da će se turnir nastaviti za koji sat.

"Kemići" su također bili uspješni te su u skupini s ekipama Wasserschloss (Švicarska), 12 monkeys (Njemačka), Espoir Sportif de Tunis (Tunis) te White demons (Nizozemska) zauzeli prvo mjesto nakon grupnog razigravanja te se plasirali među osam najboljih sastava ovog natjecanja.

Sretno našim ekipama u daljnjem natjecanju te se nadamo kako ćemo se uskoro čuti s još dobrih vijesti.

Za žensku ekip nastupaju: Janton, Krajcar, Domjančić, Bolfek, Žgela, Heraković, Kelava, Jurilj, Zver, Chowanska,  dok za mušku ekipu nastupaju sljedeći igrači: Bašek, Fantić, Starešina, Babić, Jugović, Šulc, Lauš, Jurić, Matezović.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net