• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Atraktivna lokacija, sunce, plaža, valovi i more te preplanula tijela u studenom većini Hrvata budi  uspomene na proteklo ljeto. No, odlukom Europske rukometne federacije da se završnica Eurokupa u rukometu na pijesku igra na Kanarskom otočju, hrvatskim predstavnicima na ovom iznimno cijenjenom natjecanju omogućeno je da i u jedanaestom mjesecu zaigraju ovaj atraktivni sport.

Naime, u periodu od 30.10. - 2.11.2014. održat će se u Maspalomasu (Gran Canaria, Kanarsko otočje) završnica Kupa prvaka, na kojem će sudjelovati nacionalni prvaci u rukometu na pijesku iz deset zemalja. Hrvatsku će i u muškoj i u ženskoj konkurenciji predstavljati ekipe Akademskog kluba rukometa na pijesku Detono Zagreb.

Detonatori su u grupu smješteni s grčkim (A.C. Kiklopes), talijanskim (Pallamano Grosseto), portugalskim (V.Gaw Rosio) te ruskim (Ekaterinodar Krasnodar) predstavnicima, dok će djevojke prolazak u polufinale natjecanja tražiti protiv sljedećih protivnica: Bruder Ismaning (Njemačka), OVB beach girls (Mađarska), BHT Piotrkowianin J.P.T. (Poljska) te N.Belchior de Leiria (Portugal)

Sve utakmice naših predstavnika možete pratiti putem internetskog prijenosa na službenoj stranici natjecanja (http://www.grancanariabhb.com./video/index.html)

Raspored utakmica u grupi:

Muški:

31.10. u 15:00  Detono Zagreb – V.Gaw Rossio (Portugal)

1.11. u 9:00 Detono Zagreb – Ekaterinodar Krasnodar (Rusija)

1.11. u 12:00 Detono Zagreb – Pallamano Grosseto (Italija)

1.11. u 15:00 Detono Zagreb – A.C. Kiklopes (Grčka)

Djevojke:

31.10. u 16:30 Detono Zagreb – BHT Piotrkowianin (Poljska)

1.11. u 10:30  Detono Zagreb – N.Belchior de Leiria (Portugal)

1.11. u 13:30 Detono Zagreb – OVB Beach girls (Mađarska)

1.11. u 16:30 Detono Zagreb – Bruder Ismaning (Njemačka)

Sjajna ideja EHF-ovog rukovodstva zaduženog za rukomet na pijesku omogućila je igranje ovog sporta kad je u većini europskih zemalja „debela“ zima, što je sjajna stvar za promociju i produženje sezone rukometa na pijesku. Na Kanare idemo samo s jednim ciljem, a to je predstaviti Grad Zagreb te našu Domovinu u najboljem svjetlu te pritom probati osvojiti naslove u obje konkurencije. Kvalitetu i iskustvo imamo, a očekivanja  su velika. Nadam se kako ćemo se uskoro čuti s ovog egzotičnog otočja s odličnim vijestima, poručila je Lucija Kelava, kapetanica ženske ekipe te reprezentativka Hrvatske.

Muška ekipa:

Ivan Jugović, David Henigman, Valentino Valentaković, Matko Vutmej, Zvonimir Đikić, David Henigman, Klaudio Hranjec, Drago Fantić, Jurica Šikoronja, Marko Hranilović, te Nikola Đikić.

Ženska ekipa:

Ivana Benko, Lucija Babun, Romana Domjančić, Lucija Kelava, Nikolina Vojić, Ivana Šarlija, Katja Heraković, Lea Biloglav, Ana Đerek te Mirta Šimić.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net