• jarunkup.jpg

Večeras, 28.4.2010. održan je javni ždrijeb skupina za predstojeći turnir, uz prisustvo predstavnika klubova BHC Sokol i AKRP Zagreb. U nastavku vijesti pročitajte rasporede po grupama ...

alt29.04.2010. na igralištu za rukomet na pijesku kraj velikog jezera Jarun doći će ekipa HRT-a kako bi snimila najavu za OVB kup 2010. Ovom gestom zaokružujemo poprilično dobro praćenje našeg turnira, koje će se naknadno upotpuniti još izvještajima s turnira. Molimo sve članove kluba koji sudjeluju u organizaciji samog natjecanja da dođu sutra, 29.4.2010. malo prije 18.00 kako bi se pripremili za trening-snimanje.
Unaprijed hvala svima.

alt

Raspored odigravanja utakmica na turniru OVB kup 2010. očekujte sutra, 29.04.2010. do podne.

Sve prijavljene ekipe možete vidjeti u rubrici prijave, a ždrijeb će se održati na mjestu odigravanja turnira (tereni za rukomet na pijesku, Jarun, veliko jezero), danas, 28.04.2010. u 19.45h. Svi koji žele svjedočiti ždrijebu su dobrodošli!

altPo prvi put u trogodišnjoj povijesti odigravanja turnira dogovoreno je i održavanje players partya, koji će započeti u subotu od 22.00 pa nadalje. Ovo je izvrsna vijest za samu organizaciju turnira, kao i za sve natjecatelje željne zabave, koji će se, uz primjerene popuste osigurane za sudionike, moći zabaviti između dva dana trajanja turnira. Dakle, 1.5. oko 15h na igralište dolazi DJ te će do 18h pržiti hitove. U isto to vrijeme na terenima će biti i hostese iz Piranhe koje će animirati ekipe i ljude, da dođu na players party u Piranhu. Dijelit će se flyeri koji će služiti kao ulaznica (besplatna) te kao kupon za piće (1+1 cocktail gratis). Za natjecatelje će biti osiguran i VIP dio kluba gdje ćemo moći nesmetano uživati u glazbi i zabavljati se do ranih jutarnjih sati.
Stoga molimo sve zainteresirane da dođu u subotu kraj terena za rukomet na pijesku (Veliko jezero ŠRC Jarun).

Najava za nedjeljni dio programa: na poziv organizatora Tomice Madjerčića - U nedjelju oko 15h dolazi nam mladi i perspektivni DJ Doc koji će pržiti hitove D'n'B-a. Ovakav popratni program osiguravat će dobru zabavu i kraj terena.

Nadam se da se vidimo u što većem broju i molim Vas da zovete sve svoje prijatelje da dođu na ovaj događaj.

U srijedu, 27.04.2010. na valovima Radio Antene od 19.30 pa nadalje trebala bi biti najava turnira OVB kup 2010. Upriličen je i kratak intervju s jednim od organizatora: Mladenom Paradžikom- pa ukoliko ste u blizini radio prijemnika-okrenite na 89.7 MHz

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net