• slider01.jpg
  • slider02.jpg

ZAGREBACKA LIGA 900x600

Najstarije natjecanje koje se odigrava u Hrvatskoj, Zagrebačka liga rukometa na pijesku, došla je do svog trinaestog izdanja.

Po prvi put će se ovo natjecanje odigrati i u mlađim dobnim skupinama. Tako će ukupno u svim kategorijama, na ovogodišnjem izdanju Zg lige sudjelovati 22 ekipe. Veseli nas i pojava novih zainteresiranih klubova / ekipa koje su se prijavile u mlađim dobnim uzrastima (Peta, Kontrešnje), kao i sudjelovanje ekipa van Zagreba (Zagorec, Čakovec). Svim natjecateljima sretno u nastavku natjecanja.

Raspored možete pronaći OVDJE.

Nakon godinu dana pauze, uzrokovane prošlogodišnjim preuređenjem terena za Europsko prvenstvo koje je održano u lipnju 2017. u Zagrebu, uskoro kreće najstarije hrvatsko natjecanje u rukometu na pijesku, koje će se po trinaesti put održati na terenima Velikog jezera ŠRC Jarun, u sljedećim terminima:

19.5.-20.5.2018.
26.5.-27.5.2018.Ove godine će se liga, osim u seniorskoj konkurenciji, održati i u konkurenciji 2000. godišta i mlađih.

Molim Vas da zainteresirane ekipe prijavite do 12.5.2018. do 24:00.

Kao i svake godine, ekipama će se izlaziti u susret što se tiče  rasporeda odigravanja utakmica.

Kotizacija za sudjelovanje u ovogodišnjem izdanju lige iznosi:

Seniori - 400 kn / ekipi
2000. godište i mlađi, 2002. i mlađi - 200 kn / ekipi

2004. godište i mlađi, 2006. i mlađi - 100 kn / ekipi

2008. godište i mlađi -besplatno

Prijavnicu možete pronaći OVDJE te ju ispunjenu poslati putem e-pošte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Iznos možete uplatiti na sljedeći IBAN: HR3623600001101880340 (AKRP Zagreb, Bitorajska 24, 10000 Zagreb), otvoren pri Zagrebačkoj banci (pod opis plaćanja staviti Zg-liga_Ime Vaše ekipe).

Srdačan pozdrav i nadam se da se vidimo u što većem broju.

 

Pozivamo sve osnovnoškolce/srednjoškolce, studentice i studente i sve zainteresirane koji se žele početi baviti rukometom na pijesku, da se priključe treninzima Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb, najuspješnijeg europskog kluba u ovom atraktivnom sportu.

Unatrag nekoliko godina AKRP Zagreb provodi školu rukometa na pijesku za sve zainteresirane. Redoviti treninzi krenut će od 9.4.2018. i odvijat će se radnim danom u periodu od 17:30 - 19:00. Zainteresirani se mogu javiti putem e-pošte (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) ili putem mobitela (095 8136286- Mladen).

AKRP Zagreb je jedan od najaktivnijih europskih klubova rukometa na pijesku te omogućuje polaznicima i članovima mnoštvo putovanja i sudjelovanja na mnogim europskim turnirima rukometa na pijesku. Sama sezona počinje s prvim treninzima tijekom travnja i traje do početka kolovoza.

Ukoliko želite ostvariti nova poznanstva, putovati, i pritom se baviti ovim atraktivnim sportom, obratite nam se i iskušajte na pješčanoj podlozi. Postanite dijelom naše ljetne priče.

Proteklog četvrtka, 22. 2. 2018., je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu održana četvrta izborna Skupština Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb. Na mjestu koje povezuje početak djelovanja Kluba te na Fakultetu s kojega su prvotni članovi, davne 2006. godine, i osnovali ovaj Klub, izabrano je novo vodstvo na mandat od četiri godine.

Ekipa Detono Zagreba po sedmi put je osvojila naslov prvaka Europe u muškoj konkurenciji. U talijanskom gradiću Gaeti, Detonatori su do nove titule došli pobjedom u polufinalnoj utakmici protiv prošlogodišnjih osvajača, grčke ekipe Kilkis Acropolis.

Sponzori

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net