• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Drugog dana Europskog prvenstva u rukometu na pijesku hrvatske selekcije ostvarile su izvrstan rezultat. Muški su pobjedama nad Srbijom i Mađarskom ostali na vrhu tablice te ih sutra očekuje utakmica protiv Ukrajine za potvrdu prvog mjesta i prijenos bodova u drugu skupinu.

Prvog dana natjecanja Europskog prvenstva u rukometu na pijesku naše selekcije ostvarile su polovičan učinak. Dok su muški pobjedili Švedsku i Tursku, djevojke su izgubile od Ukrajine i Rusije, čime su si zakomplicirale ulazak u četvrtfinale.

Od 9-14.7. igrat će se europsko seniorsko prvenstvo u rukometu na pijesku u danskom gradu Randers. Hrvatske selekcije nakon mjesec dana napornih priprema pokušat će obraniti naslove najboljih ekipa Starog kontinenta u obje konkurencije.

U turskom Mersinu se u srijedu sastala Opća Skupština Međunarodnog odbora Mediteranskih igara (MOMI) na kojoj je predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša proglašen počasnim članom MOMI-ja. Članovi Skupštine izjasnili su se za održavanje prvih Mediteranskih igara na pijesku, a prvi grad domaćin 2015. bit će talijanska Pescara. Ono što je iz našeg kuta još zanimljivije je...

Proteklog vikenda je na pjeskaškim terenima čakovečkih Gradskih bazena odigrana završnica Prvenstva Hrvatske za sezonu 2013. U ženskoj konkurenciji najuspješnijom ekipom pokazale su se cure iz BHC Čakovec, dok je mušku titulu odnijela momčad Detono Zagreba.

Ljeto nije ni započelo, a hrvatskim rukometašima na pijesku sezona domaćih turnira je na odmaku. Ponajbolje hrvatske ekipe okupile su se proteklog vikenda kako bi se borile za što bolji poredak u sklopu Prvenstva Hrvatske, koje organizira Povjerenstvo za rukomet na pijesku unutar Hrvatskog rukometnog saveza.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Sponzori

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net