Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb sudjelovat će na međunarodnom turniru, koji će se održati od 27.-29.5. u Solunu. Nakon švicarskog Einsiedelna, ovo će biti drugi turnir u sezoni koji se boduje u sustavu EBT (European beach handball tour). Ovaj turnir, neposredno prije Mastersa poslužit će hrvatskim predstavnicima kao idealno uigravanje za predstojeće europsko klupsko prvenstvo, koje će se održati par dana nakon navedenog turnira.

Na poveznicama ispod možete pronaći detaljnije obavijesti o turniru.

Raspored

Općenito

Dijeli nas mjesec dana do najvećeg natjecanja u rukometu na pijesku na klupskoj razini. Ovogodišnja završnica europskog klupskog prvenstva (European beach handball tournament) Masters finals održati će se u Thessalonikiju, Grčka. Po prvi puta u povijesti ovog natjecanja nastupiti će 10 ekipa u obje konkurencije. Natjecanje će se održati od 30.05. do 1.06., a ekipe i skupine su upravo objavljene.



Novinari „AKRP Zagreb“ razgovarali su s Gaborom Bathorijem, mađarskim reprezentativcem u rukometu na pijesku, jednim od najboljih markera na svijetu i odnedavno, novinarom rukometa na pijesku.

1. Za početak, molimo Vas da se predstavite. Koliko imate godina, koliko dugo igrate rukomet i u kojem ste klubu (ligi) trenutno? Koje je Vaše zanimanje?

Pozdrav svima i hvala na pozivu za intervju. Ime mi je Gabor Bathori, rođen sam 1980. godine u rukometnom gradu Tatabánya, Mađarska. Prvi puta sam se susreo s dvoranskim rukometom u osnovnoj školi,
negdje 1991. godine. Kasnije sam igrao u nekoliko mađarskih klubova, većinom drugoligaških. Zadnje 3 godine igram u Francuskoj, natječemo se u 3. ligi, no planiramo prijeći u 2. ligu. Rukomet je moj trenutni posao i vrlo sam sretan što se mogu baviti onime što volim. No, također radim u informatičkom uredu.

Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb započet će s treninzima u subotu, 29.3.2014. Prvi trening održat će se na igralištima za rukomet na pijesku na ŠRC Jarun, od 12:30-14:00, a sve daljnje obavijesti o održavanju treninga moći ćete pratiti putem web stranice (www.bhc-zagreb.com) u rubrici Obavijesti za članove.
Treninzi će se odvijati svakodnevno, a u slučaju  lošeg vremena obavijest će pravovremeno biti postavljena na stranicu. Svi zainteresirani, bez obzira na prethodno igranje i poznavanje rukometa (na pijesku) su dobrodošli.
Također,  nastavak radne akcije i uređenje terena zbit će se prije subotnjeg (29.3.2014.) treninga, od 8:30-12:30. Hrana i piće za sudionike osigurani. Svi su dobrodošli.
Članovi pjeskaške zajednice  odlučili su, uz odobrenje Uprave ŠRC Jarun, preurediti i pripremiti igralište za rukomet na pijesku, ususret novoj sezoni. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji su voljni pripomoći uređenju da dođu na igrališta za rukomet na pijesku ŠRC Jarun (Veliko jezero) u subotu 15.3.2014 u periodu od 9-13, kako bi preuredili pijesak, očistili zaraslu travu i obavili osnovne radnje kako bi igralište postalo funkcionalno. AKRP Zagreb pobrinuo se svim zainteresiranim osigurati osvježavajuća pića. Također, molimo sve zainteresirane da se jave putem e-pošte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem mobitela na 0958136286, kako bi dogovorili što je od alata (lopate, štihače, grablje) potrebno ponijeti.Nadam se da se vidimo  u što većem broju.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net