• jarunkup.jpg

Na poveznicama ispod možete pronaći raspored za prvi dan (2000. i mlađi) turnira.

Teren 1

Teren 2

Sudionici

Ostatak rasporeda (juniori, seniorke, seniori) za petak subotu i nedjelju bit će objavljen uskoro.

Na poveznici ispod možete pogledati snimku izvlačenja skupina muškog dijela Jarun kupa 2014.

S obzirom da je raspored tek u nastanku, u nastavku možete pročitati izvučene skupine s današnjeg izvlačenja održanog u noćnom klubu Gallery. Uskoro ćete putem interneta, na službenom youtube kanalu moći pogledati i snimku s izvlačenja. Fotogalerija je dostupna OVDJE

Inače, za objašnjenje- ekipe su podijeljene u 5 jakosnih skupina, a nositelji su određeni prema prošlogodišnjem uspjehu i poretku na Jarun kupu.

Ovogodišnjoj najavi Jarun kupa uvelike su pridonijeli naši poznati i priznati glumci, Amar Bukvić i Filip Juričić. Naime, dečki su nesebično odlučili pripomoći popularizaciji rukometa na pijesku. Sami su smisliili i snimili skeč te im ovom prigodom Organizacijski odbor turnira iz sveg srca zahvaljuje. U nastavku teksta (klikom na read more) možete pronaći životopise dvojice uspješnih glumaca, kao i službenu najavu samog Jarun kupa...

Filip Juričić i Amar Bukvić  (hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumci), rođeni su 1981. godine u Zagrebu, gdje su završili osnovnu i srednju školu te 2006. godine diplomirali na Akademiji dramskih umjetnosti Zagreb.

Djetinjstvo i mladost proveli su zajedno odrastajući u zagrebačkom naselju Vrbani. To prijateljstvo nastavilo se do dana današnjega te urodilo i poslovnom suradnjom u kultnoj predstavi „Kako misliš mene nema?“ ( premijera je bila 20. travnja 2007. godine.), koja se i dan danas održava u kazalištu Teatar EXIT. Kroz predstavu, koja je ujedno bila i njihov diplomski rad na Akademiji, publika se upoznaje s likovima koji su bazirani na stvarnim likovima iz njihove mladosti, ponajviše iz perioda života koji su proveli u naselju Vrbani.

Do sada su igrali u brojnim Tv serijama, filmovima,kazališnim predstavama te pokupili mnoge nagrade:

Poštovani sudionici Jarun kupa 2014,
ovom prigodom pozivam Vas na izvlačenje skupina za nadolazeći turnir rukometa na pijesku, Jarun kup 2014.
Izvlačenje skupina održat će se 29.4.2014. u klubu Gallery na Jarunu, s početkom u 20:00. Molim Vas da obavezno pošaljete predstavnika/predstavnike svoje ekipe, kako bi nazočili izvlačenju skupina.
U isto vrijeme bit će održan i tehnički sastanak s ekipama, na kojem ćemo se dogovoriti oko pojedinosti bitnih za turnir (akreditacije,objava rasporeda natjecanja, players party, zahtjevi za neigranjem u određenim terminima itd...).
Također mi je zadovoljstvo istaknuti kako će Jarun kup 2014., s preko 50 ekipa u svim dobnim kategorijama, biti dosad najmasovniji turnir rukometa na pijesku organiziran u Hrvatskoj. S obzirom na veliki broj ekipa kao i na zgusnut raspored, molim Vas da svojim ponašanjem pripomognete održavanju sedmog izdanja Jarun kupa.
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net