• jarunkup.jpg

Uprava Radio Studenta, na čelu s Glavnim urednikom Radija, gospodinom Ivanom Vlašićem dogovorila je suradnju s Organizacijskim odborom turnira...

Kako se bliži termin turnira, tako se „ubacuje u petu“  i s pripremama  za OVB kup. U tu svrhu, predstavljen je vizualni identitet turnira, djelo gdina Maria Močilca, koji se dosad višestruko iskazao svojim kreacijama. Ovim putem mu Org. odbor turnira najsrdačnije zahvaljuje na potrošenom vremenu i strpljenju pri izradi ovog  postera.


Drugu godinu zaredom je tvrtka OVB allfinanz odlučila  stati iza našeg projekta, organizacije turnira u rukometu na pijesku, pa će tako i ovaj puta, u znak zahvalnosti na ukazanom povjerenju, turnir nositi ime OVB kup 2011.

S današnjim danom nastavljena/obnovljena je iznimno uspješna suradnja Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb s najboljim sportskim portalom u Hrvatskoj - Sportnetom. Između ostalog dogovoreno je da će Sportnet medijski popratiti Turnir za praznik rada, kao i Zagrebačku ligu, koja će započeti 7.5.2011., vikend nakon Turnira. Na taj način osigurana je kvalitetna online promidžba ovih pjeskaških događanja.

Obzirom da se ove godine u Umagu odigrava europsko prvenstvo u juniorskoj konkurenciji, Hrvatska će, kao domaćin, po prvi puta imati predstavnike u juniorskoj konkurenciji. Navedeno natjecanje za juniorke/juniore (1992 i mlađi) trebalo se odigrati još prošle godine u bugarskoj Albeni, no uslijed financijskog kraha prvenstvo je neodigrano. Kako bi se kompenzirala "šteta" prošlogodišnjoj generaciji koja nije odigrala prvenstvo, a pripremali su se za navedeno natjecanje, EHF je odlučio da ove godine nastupaju igrači koji su mogli igrati i prošle.

Obzirom da će naš turnir biti jedan od rijetkih s juniorskom konkurencijom, prilagodili smo se EHF-ovim godištima te će u juniorskom dijelu moći nastupati igračice i igrači rođeni 1992 i kasnije. Nadamo se da ćemo ovom preinakom (prvotno je juniorski turnir trebao biti za igrače rođene 1993 i mlađe) pružiti prigodu juniorkama i juniorima da pokažu što znaju te da se u svojoj konkurenciji izbore za mjesto u hrvatskoj selekciji.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net