• slider01.jpg
  • slider02.jpg

U godišnjem periodu u kojem je glavnina Starog kontinenta okovana hladnoćom, a većina ljudi odmara u svojim toplim domovima ili po zimskim odredištima, Akademskom klubu rukometa na pijesku Detono Zagreb započinje natjecateljska sezona. Švicarski grad Einsiedeln ugostit će ponajbolje pjeskaše na  novogodišnjem  turniru u rukometu na pijesku, koji će se održati od 3.1.-6.1.2014.

Tradicionalno otvaranje sezone nemoguće je propustiti te će se tako hrvatski predstavnici za pobjedu na glasovitom turniru boriti s ponajboljim ekipama Starog kontinenta.

Detono Zagreb nastupit će u muškoj i ženskoj konkurenciji te će u obje kategorije probati doći do što boljeg rezultata.

Za djevojke će nastupiti: Ivana Čović, Lucija Kelava, Nikolina Vojić, Katja Heraković, Lucija Babun, Ivana Krpina, Tea Milić, Ivana Šarlija, Valentina Zver, Ivana Ilić.

Muška ekipa: Krešimir Derjanović, Drago Fantić, Mladen Paradžik, Željko Mirazović, Stjepan Babić, Igor Bojanić, Matija Šulc, Ivan Jurić, David Henigman,Matko Vutmej.

Obje ekipe vodit će  Igor Požeg, koji je za klupsku stranicu iznio vlastita očekivanja.

Klupski gledano, ovo nam je sedmo sudjelovanje na zimskom pjeskaškom turniru. Svake godine dosad vraćali smo se s jednom od medalja oko vrata. Kako se radi o iznimno kvalitetnom natjecanju, želja nam je predstaviti se u najboljem svjetlu te nastaviti tradiciju osvajanja medalja s ovog turnira. Iako smo u izmijenjenom sastavu, cilj uvijek ostaje isti. Neće biti lako , no potrudit ćemo se. Također, ovo je sjajna uvertira za nastavak sezone gdje nas očekuje Europsko klupsko prvenstvo, koje će se početkom lipnja održati u Grčkoj.  Dosta sudionika Klupskog prvenstva nastupit će  i u Švicarskoj uskoro te nam je to dobra prilika malo osjetiti protivnike i snimiti novosti u njihovom načinu igre.rekao je Igor Požeg, trener Detono Zagreba.

Raspored natjecanja možete pronaći OVDJE .

Detono Zagreb(djevojke) svoju prvu utakmicu igraju u subotu, 4.1.2014. s početkom u 7:30, dok muški s turnirom započinju u 14:00.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Sponzori

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net