• slider01.jpg
  • slider02.jpg
Iako malo kasni, izvje??e s do?eka Nove godine je, zaslugom Stipe Vuleti?a, ugledalo svjetlo dana.

Nismo još tobože ni prešli austrijsko – slovensku kad je već počela (intenzivnija) organizacija dočeka 2008. godine (zar je već i osma!???). Romana je uspjela nekako podijelit uloge čistača, kuhača i perača, unatoč već vidnom emocionalnom zamoru i ispražnjenju. Tako je dogovoreno da nas nekolicina najodvažnijih na Staru godinu, 31.12.2007., krenemo u akciju dovođenja tulumare na Cvjetnome u stanje tolerantno za doček Nove, i to ranom zorom – u podne. U međuvremenu je bolja sektaška polovica bila u fazi priprema gastronomske ponude za istu tu Novu.

Šta se događalo kod bolje polovice i kako je sve to kod njih teklo ne mogu reć, jer nisam bio prisutan, ali u ovome drugom dijelu organizacije – pripremaju tulumare za doček – bilo je MANJIH poteškoća. Ulaskom u atomsko sklonište doma Cvjetno naselje, poznatije kao tulumara, imao sam osjećaj da sam na terenskoj iz arheologije; Stari Egipat, istraživanje faraonskih grobnica. Da ne bih ulazio u detalje, nakon 5 i po sati mukotrpnog rada, tulumara je dovedena u stanje pristojno za jednu rupu u kojoj se može dočekati Nova 1008., pardon, 2008. godina.

Okupljanje je počelo već oko 20:30 po srednjeeuropskom vremenu, odmah se krenilo po piću – hrana je bila u drugome planu – žali Bože ženskog truda! Glazba je bila u kooperaciji Malba – Zvone, ali je Zvone već nešto ranije zakazao sa puštanjem iste, tako da je povremeno uskakao Strela, a konobarski dvojac Malba – Wule naizmjenično su bili supervizori na DJ mašinama. Za šankom je sve prolazilo u najboljoj atmosferi, a kako i ne bi kad su s druge strane bili dvojica stokilaša, ...“vino se točilo, grlo se močilo...“, ali ne samo vino, bilo je tu razno raznih pića, pretežno žestica.

Ionako opuštena ekipa dodatno se opustila uz silne količine alkohola, tako da je oko neke (p'jane) ure, osim konvencionalnog plesa, bilo i akrobatskog rock'n'rolla (akteri bi htjeli ostati anonimni - hvala).

Ma previše je tu događanja bilo da bi stalo ne jednu stranicu A4 formata times new romanovom dvanaestkom, a tko bi ih se uostalom i sjetio svih, nek ih se svak za sebe sjeti i provrti po glavi.

Jutarnje čišćenje je izgleda bilo najteži dio posla, ali ko je kriv ekipi koja nije htjela na jutarnji dio posla.

Malo da okupiram medijski prostor – osjetio se nedolazak Žaca i Čiče i nadam se kako to neki idući put neće bit slučaj, ali glavno da je bila Nev'sta!

Pozdrav svima koji su nazočili, isto tako i onima koji nisu. Radujem se što skorijem viđenju!

Nemojte šta zamirit!

Autor:Stipe Vuletić-Wule

Fotografije: Tina Šimunov i Kol Kolgeraj

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net