• jarunkup.jpg

Već treću godinu zaredom Naš klub, Detono Zagreb-organizira turnir u rukometu na pijesku za Praznik rada. Kao i prethodne dvije godine, i ove će se s igrališta za rukomet na pijesku pored Velikog jezera ŠRC Jarun čuti galama razigrane djece koja se uče piruetama, cepelinima i pravilima ovog mladog športa.


Kao i dosadašnjih godina, uz juniorski dio bit će organiziran i turnir za seniore, na kojem će većina ekipa imati priliku uigrati se i pripremiti za Prvenstvo Hrvatske, koje će početi u lipnju. Iako je turnir prijateljskog karaktera, prošlogodišnje utakmice pokazale su da je kvaliteta igranja na zavidnoj razini. Ono po čemu će ovaj turnir biti poseban je nastup najmlađih sudionika (1999. god i mlađi). Po prvi put bit će organizirano natjecanje u mini rukometu na pijesku za naraštaje koji će, nadamo se, svoj pjeskaški put prema uspjesima, započeti upravo na našem turniru.

alt

Uz sve nabrojano, vrijedi spomenuti i da je rok za prijavu ekipa do 27.04.2010. pa se nadamo da će broj ekipa nadmašiti prošlogodišnji. Trenutno smo na dobrom putu da se to i ostvari.


Za kraj: uživajte u NAJAVI koja je autorsko djelo Zvonimira Kneževića te Krešimira Malbašića







Nadam se da se u što većem broju i bez obzira na vremenske uvjete vidimo na Praznik rada.

Više informacija o samom turniru možete saznati OVDJE


Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net