• slider01.jpg
  • slider02.jpg

2022 Memorijalni turnir Stipe Vuletic no logo

 

Dragi prijatelji rukometa na pijesku,

Prošle smo godine na ušću Neretve u sklopu projekta promocije rukometa na pijesku započeli jednu novu priču u Dolini rukometa. Kao što i sami znate, održan je turnir na koji se prijavio značajan broj lokalnih ekipa i na tome vam svima od srca zahvaljujemo. Nadamo se kako ste se i vi zabavili, prepoznali ljepotu sporta i da vam je turnir ostao u lijepom sjećanju.
U međuvremenu nas je, nažalost, napustio jedan divan čovjek, uvijek nasmijan, pozitivan i spreman pomoći. Dugogodišnji član našeg kluba, Opuzenac, naš dragi Stipe Vuletić. Turnir rukometa na pijesku koji će se održati ove godine od 20.-21.8.22.  na Opuzenskom ušću nosi njegovo ime i nadamo se kako je to samo prvi u nizu turnira koji će, vjerujem, iz godine u godinu dolaziti na sve višu razinu.
Stoga vas pozivamo da se i ove godine prijavite na turnir, da se igramo, zabavimo i odamo počast Stipi. Molim vas da interes iskažete najkasnije  do 17.8. kako bismo sve stigli organizirati.
Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju.
Nadam se da se opet vidimo na Ušću.
 
Kotizacija je besplatna, a prijaviti se možete putem e-pošte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net