croatia flag 3d icon 32 united kingdom flag 3d icon 32

  • 2_header1000x200.jpg
  • 3_header1000x200.jpg
  • 4_header1000x200.jpg
  • header1000x200.jpg
  • jarunkup-2019-2.jpg

OM Matija SulcDragi prijatelji rukometa na pijesku, Uskoro nam stiže dvanaesto izdanje Jarun kupa, najvećeg hrvatskog turnira rukometa na pijesku, koji će se održati od 26. travnja do 1. svibnja 2019. godine. Očekujemo da će ovaj turnir rukometa na pijesku biti izvanredan događaj na kojem će sudjelovati ekipe i službene osobe iz mnogih europskih zemalja. Brojke sa prošlogodišnjeg turnira (75 ekipa u svim kategorijama, 221 odigrana utakmica, oko 650 natjecatelja iz 13 europskih zemalja, 50 volontera koji su pomogli u organizaciji i održavanju turnira) potvrđuju da turnir rukometa na pijesku Jarun kup stalno raste i naš je cilj da ga svake godine dodatno poboljšamo. Zahvaljujući Europskom prvenstvu rukometa na pijesku, koje je 2017. godine održano u Zagrebu, izgrađen je jedan dodatni teren čime je omogućeno istovremeno odigravanje utakmica na 4 terena.

Također, planiramo povećati broj EBT bodova. Prošle godine osigurali smo 370 EBT bodova, a ove godine očekujemo još više

. Uz samo natjecanje, planiramo održati skup na temu rukometa na pijesku sa respektabilnim govornicima te organizirati jednodnevni izlet na Plitvička jezera za sve zainteresirane sudionike. Stoga, u ime Organizacijskog odbora Jarun kupa i Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb, pozivam sve sudionike tj. sve sudce, delegate, igrače, predstavnike ekipa, osoblje i volontere da budu dio naše ljetne priče već krajem travnja. Nadam se da prepoznajete naš trud u pogledu popularizacije ovog sporta i nadam se da se vidimo uskoro na otvorenju nove EBT sezone kako bi smo mogli prikazati zanimljivosti rukometa na pijesku gledateljima (na mjestu održavanja, putem internetskog prijenosa ili putem emitiranja na nacionalnoj televiziji). Radujem se vašem dolasku.

Matija Šulc-Predsjednik Org. Odbora.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net