Home Održana Izborna Skupština AKRP Zagreb

Blic vijesti

Aktualno:

Zamolio bih SVE članove kluba, koji su fotografirali, da mi donesu fotke s dosadašnjih turnira na bilo kojem mediju - cd, dvd, usb stick,...! Hvala


Fotografije, kao i same utakmice, nalaze se na klupskom hd-u te ih možete doći downloadati/spržiti ISKLJUČIVO u klupske prostorije! HvalaPrijava / LoginNadolazeći turniri

There are no events at this time

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
info@bhc-zagreb.com

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Održana Izborna Skupština AKRP Zagreb
Proteklog četvrtka, 22. 2. 2018., je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu održana četvrta izborna Skupština Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb. Na mjestu koje povezuje početak djelovanja Kluba te na Fakultetu s kojega su prvotni članovi, davne 2006. godine, i osnovali ovaj Klub, izabrano je novo vodstvo na mandat od četiri godine.
Tako su u Predsjedništvo Kluba izabrani sljedeći redovni članovi: Romana Domjančić, Nevena Krajcar, Igor Požeg, Matija Šulc te Mladen Paradžik.
Za Predsjednika Kluba izabran je Matija Šulc, dok je potpredsjednikom (p)ostala Romana Domjančić.
U Nadzorni Odbor AKRP Zagreb predloženi su i jednoglasno izabrani: Lucija Babun, Stjepan Babić te Marko Rakočević.
Stegovnu komisiju Kluba u narednom periodu od četiri godine činit će: Danijela Bolfek, Ivan Jurić te Željko Mirazović.
Za sportskog direktora je izabran Ivan Jugović, dok je Sandra Čičić postala Izvršnom direktoricom Kluba.
Skupština je također izabrala i 4 nova redovna člana te se tako broj redovnih članova koji čine Skupštinu popeo na 21 osobu.
"Počašćen sam što je Skupština prepoznala naš trud, rad i entuzijazam te nas nagradila još jednim mandatom na čelu AKRP Zagreb. S obzirom na opseg posla koji se svake godine povećava unutar Kluba, jako mi je drago vidjeti mlade koji se samoinicijativno uključuju i počinju preuzimati organizacijske obveze. Također bih ovom prigodom htio zahvaliti svima koji su pripomogli da ovaj Klub funkcionira uspješno, od volontera i organizatora Jarun kupa, do vođenja treninga." - kratko je izjavio Matija Šulc.
Osim biranja novog vodstva bilo je govora i o organizaciji nadolazećeg turnira Jarun kup te Zagrebačke lige rukometa na pijesku, kao i planiranja nadolazeće sezone te turnira na kojima će Klub sudjelovati. Iznešen je i usvojen financijski plan.
Skupšina je nakon dva sata konstruktivne rasprave završila uz zakusku i ugodno druženje uz nastavak rasprave o aktualnim temama vezanim za rukomet na pijesku.
 

Sponzori

Banner
Banner
Banner

OBAVIJEST ZA ČLANOVE

Treninzi i utakmice

Za informaciju o terminima treninga nazovite 0958136286 (Mladen)