• jarunkup.jpg

Ukratko vam predstavljamo još dva volontera! Marijan ima već dosta iskustva u volontiranju i sretni smo što se možemo i mi upisati na njegovu listu volonterskih projekata. Isto se tako nadamo da će se Fran, zahvaljujući našem turniru, vratiti rukometu na pijesku :) Nadamo se da ćemo biti i Marijanu i Franu, pri vrhu najdražih volonterskih iskustava :)

alt"Zovem se Marijan i imam 44 godine. Po zanimanju sam stolar, a trenutno radim kao radnik na održavanju u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici. Obožavam sport gledati, a još više, baviti se njime. Igram rekreativno mali nogomet, ponekada trčim (i na Jarunu)... Volontirao sam na dosta mjesta u raznim poslovima, pa ću nabrojati neka: Dom za starije Sveti Josip (čišćenje i održavanje), Dom Maksimir (stolarski poslovi), Udruga Krila (čišćenje staje i hranjenje konja), udruga Don Kihot (razni fizički poslovi na imanju), Caritas Zg.N. (skladišni poslovi), udruga Vestigium (stolarski poslovi i čišćenje stakla), udruga Mali zmaj (dostava autom, fizički i ličilački poslovi) i još na cateringu (pripremi hrane)".
"Bok, ja sam Fran. Trenutno sam nezaposlen mladi Hrvat, kao i većina :D Hobiji su mi vožnja biciklom, plivanje, i gledanje filmova/serija.
Prije sam volontirao na festivalima, većinom na filmskim, ali i na jednom sportskom pod nazivom EuroMladost (mislim 2012.) tako da imam neki uvid u to kako bi funkcionirala organizacija (većinom sam bio na Mladosti, usmjeravao ljude i pomagao im). Rukomet na pijesku sam gledao, prije 6 ili 7 godina u srednjoj školi čak i igrao".
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net