• jarunkup.jpg

Nastavljamo s vrlo kratkim predstavljanjem naših volontera, a veselimo se početku turnira i intenzivnijem druženju i upoznavanju s njima :) Danas ćemo vam predstaviti Anteu i Ružicu, djevojke koje su prošle godine i same sudjelovale na Jarun kupu! Pogledajte što nam su Antea i njezina prošlogodišnja suigračica Ružica rekle o sebi :)

antea i ruzica

Moje ime je Antea Martić i trenutno pohađam Gimnaziju Lucijana Vranjanina. Rukometom sam se bavila 8 godina dok me nisu spriječili problemi s ozljedama i plućima. U slobodno vrijeme vozim bicikl i s prijateljima znam zaigrati badminton ili odbojku. Još nigdje nisam volontirala i zato smatram kako je ovo najbolja ponuda za pokušati nešto po prvi put i da će iskustvo biti odlično. Bila sam jedna od igračica svog kluba na prošlom Jarun Kupu na koji smo došle bez ikakvog znanja o rukometu na pijesku, no ipak smo se borile i osvojile brončanu medalju u konkureniciji od šest ekipa. I naravno dan je bio nezaboravan i iskustvo za cijeli život.
Moje ime je Ružica Jović, imam 16 godina i učenica sam drugog razreda Gimnazije Lucijana Vranjanina. U svoje slobodno vrijeme najčešće se družim s prijateljima, čitam knjige ili pratim neki sport, najčešće rukomet. Rukomet sam trenirala 4 godine u ŽRK Sloga SvN. Nikad prije nisam volontirala i drago mi je što imam priliku dobiti i to iskustvo na Jarun kupu. Prošle godine sam zajedno sa svojim klubom sudjelovala na Jarun kupu gdje smo osvojili 3. mjesto u svojoj kategoriji. To je bilo jedno vrlo lijepo iskustvo koje mi je uvelike približio rukomet na pijesku kao sport koji mi se čini jako zanimljiv i zabavan.
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net