• jarunkup.jpg

Danas ćemo vam predstaviti još dvoje naših volontera. Dominiku će Jarun Cup 2017 biti njegov prvi volonterski projekt, a i prvi će se puta susreti s rukometom na pijesku! Potrudit ćemo se mu ostane u jako lijepom sjećanju :) Magdalena već se susrela s rukometom na pijesku, ali nikad nije bila na nekom turniru, što se da i naslutiti, jer ne spominje i kišu ;)

Megi i Dominik, jako nam je drago što ste dio naše ljetne priče!
Evo što nam su Dominik i Megi rekli o sebi:

alt
DOMINIK:
Zovem se Dominik, imam 18 godina, podrijetlom sam iz Jastrebarskog, a pohađam Zrakoplovnu tehničku školu u Velikoj Gorici. Nisam nikada volontirao, niti prisustvovao nekom BH turniru. Prijavih se zato što je moja djevojka zainteresirana za volontiranje (već je volontirala na Europskim sveučilišnim igrama prošlo ljeto), pa smatram da bi to moglo biti zanimljivo iskustvo i, naravno, dobar dodatak vlastitoj disciplini za posao, nekašnjenje i kvalitetu rada. U slobodno vrijeme volim bilo kakve fizičke aktivnosti, u zadnje vrijeme to je samo trčanje jer sam privremeno napustio teretanu, koja je bila moj drugi dom, kako bih se posvetio učenju i državnoj maturi.
alt
MEGI:
Završna sam godina u MIOCU, nadam se da ću studirati arhitekturu. U slobodno vrijeme čitam knjige, sviram klavir, crtam, družim se s prijateljima... Dolazim iz Zagreba i često provodim vrijeme u Maksimiru. S volntiranjem sam se upoznala na Europskim Sveučilišnim igrama gdje sam bila u timovima za veslanje i futsal. To mi je pružilo jedno divno iskustvo koje bih voljela ponovo proživjeti. Za BH prije nisam znala, dok me Sandra (Sandra Čičić - jedna od organizatorica ovogodišnjeg Jarun kupa) nije upoznala s tim sportom. Ostavila je veliku impresiju na mene tako da sam uskoro i sama počela pratiti turnire. Do sada nisam prisustvovala BH turnirima, i zato se jako veselim ovoj prilici, da ono što sam gledala online, sada vidim uživo. Veselim se i suradnji s ostalim volonterima i nadam se da ćemo se dobro zabaviti, možda malo i potamniti na suncu ;)
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net