Home Camelot beach tournament 2015

Blic vijesti

Aktualno:

Zamolio bih SVE članove kluba, koji su fotografirali, da mi donesu fotke s dosadašnjih turnira na bilo kojem mediju - cd, dvd, usb stick,...! Hvala


Fotografije, kao i same utakmice, nalaze se na klupskom hd-u te ih možete doći downloadati/spržiti ISKLJUČIVO u klupske prostorije! HvalaPrijava / LoginNadolazeći turniri

There are no events at this time

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
info@bhc-zagreb.com

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Camelot beach tournament 2015

Nakon uspješnog vikenda provedenog u Bačkoj Palanci, ekipe Akademskog kluba rukometa na pijesku Zagreb nastavile su pjeskašku karavanu putovanjem i sudjelovanjem na najjačem ovogodišnjem turniru rukometa na pijesku, koji se održava u Nizozemskoj. Camelot beach handball tournament godinama već glasi kao jedan od najjačih turnira gdje se skupljaju najkvalitetnije europske ekipe. Tako se ove godine za naslov bori 20 muških te 16 ženskih ekipa, podijeljenih u 4 grupe u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Ekipe Detono Zagreba u ženskoj te Chemo-profila Zagreb u muškoj konkurenciji predstavljaju Hrvatsku na ovom natjecanju.

Detonatorice su skupinu s ekipama Kanonierky (Češka), OCH01 (Nizozemska), Beachqueens (Švicarska) završile bez poraza te su se plasirale u drugu skupinu, tj među prvih osam. Nastavak turnira trenutno je odgođen zbog izrazito lošeg i olujnog nevremena, no organizator pretpostavlja da će se turnir nastaviti za koji sat.

"Kemići" su također bili uspješni te su u skupini s ekipama Wasserschloss (Švicarska), 12 monkeys (Njemačka), Espoir Sportif de Tunis (Tunis) te White demons (Nizozemska) zauzeli prvo mjesto nakon grupnog razigravanja te se plasirali među osam najboljih sastava ovog natjecanja.

Sretno našim ekipama u daljnjem natjecanju te se nadamo kako ćemo se uskoro čuti s još dobrih vijesti.

Za žensku ekip nastupaju: Janton, Krajcar, Domjančić, Bolfek, Žgela, Heraković, Kelava, Jurilj, Zver, Chowanska,  dok za mušku ekipu nastupaju sljedeći igrači: Bašek, Fantić, Starešina, Babić, Jugović, Šulc, Lauš, Jurić, Matezović.

 

Sponzori

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

OBAVIJEST ZA ČLANOVE

Treninzi i utakmice

Za informaciju o terminima treninga nazovite 0958136286 (Mladen)

Who's Online

We have 246 guests online