Home Detono Zagreb u pohodu na novi euro naslov

Blic vijesti

Aktualno:

Zamolio bih SVE članove kluba, koji su fotografirali, da mi donesu fotke s dosadašnjih turnira na bilo kojem mediju - cd, dvd, usb stick,...! Hvala


Fotografije, kao i same utakmice, nalaze se na klupskom hd-u te ih možete doći downloadati/spržiti ISKLJUČIVO u klupske prostorije! HvalaPrijava / LoginNadolazeći turniri

There are no events at this time

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
info@bhc-zagreb.com

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Detono Zagreb u pohodu na novi euro naslov

Atraktivna lokacija, sunce, plaža, valovi i more te preplanula tijela u studenom većini Hrvata budi  uspomene na proteklo ljeto. No, odlukom Europske rukometne federacije da se završnica Eurokupa u rukometu na pijesku igra na Kanarskom otočju, hrvatskim predstavnicima na ovom iznimno cijenjenom natjecanju omogućeno je da i u jedanaestom mjesecu zaigraju ovaj atraktivni sport.

Naime, u periodu od 30.10. - 2.11.2014. održat će se u Maspalomasu (Gran Canaria, Kanarsko otočje) završnica Kupa prvaka, na kojem će sudjelovati nacionalni prvaci u rukometu na pijesku iz deset zemalja. Hrvatsku će i u muškoj i u ženskoj konkurenciji predstavljati ekipe Akademskog kluba rukometa na pijesku Detono Zagreb.

Detonatori su u grupu smješteni s grčkim (A.C. Kiklopes), talijanskim (Pallamano Grosseto), portugalskim (V.Gaw Rosio) te ruskim (Ekaterinodar Krasnodar) predstavnicima, dok će djevojke prolazak u polufinale natjecanja tražiti protiv sljedećih protivnica: Bruder Ismaning (Njemačka), OVB beach girls (Mađarska), BHT Piotrkowianin J.P.T. (Poljska) te N.Belchior de Leiria (Portugal)

Sve utakmice naših predstavnika možete pratiti putem internetskog prijenosa na službenoj stranici natjecanja (http://www.grancanariabhb.com./video/index.html)

Raspored utakmica u grupi:

Muški:

31.10. u 15:00  Detono Zagreb – V.Gaw Rossio (Portugal)

1.11. u 9:00 Detono Zagreb – Ekaterinodar Krasnodar (Rusija)

1.11. u 12:00 Detono Zagreb – Pallamano Grosseto (Italija)

1.11. u 15:00 Detono Zagreb – A.C. Kiklopes (Grčka)

Djevojke:

31.10. u 16:30 Detono Zagreb – BHT Piotrkowianin (Poljska)

1.11. u 10:30  Detono Zagreb – N.Belchior de Leiria (Portugal)

1.11. u 13:30 Detono Zagreb – OVB Beach girls (Mađarska)

1.11. u 16:30 Detono Zagreb – Bruder Ismaning (Njemačka)

Sjajna ideja EHF-ovog rukovodstva zaduženog za rukomet na pijesku omogućila je igranje ovog sporta kad je u većini europskih zemalja „debela“ zima, što je sjajna stvar za promociju i produženje sezone rukometa na pijesku. Na Kanare idemo samo s jednim ciljem, a to je predstaviti Grad Zagreb te našu Domovinu u najboljem svjetlu te pritom probati osvojiti naslove u obje konkurencije. Kvalitetu i iskustvo imamo, a očekivanja  su velika. Nadam se kako ćemo se uskoro čuti s ovog egzotičnog otočja s odličnim vijestima, poručila je Lucija Kelava, kapetanica ženske ekipe te reprezentativka Hrvatske.

Muška ekipa:

Ivan Jugović, David Henigman, Valentino Valentaković, Matko Vutmej, Zvonimir Đikić, David Henigman, Klaudio Hranjec, Drago Fantić, Jurica Šikoronja, Marko Hranilović, te Nikola Đikić.

Ženska ekipa:

Ivana Benko, Lucija Babun, Romana Domjančić, Lucija Kelava, Nikolina Vojić, Ivana Šarlija, Katja Heraković, Lea Biloglav, Ana Đerek te Mirta Šimić.

 

Sponzori

Banner
Banner
Banner

OBAVIJEST ZA ČLANOVE

Treninzi i utakmice

Za informaciju o terminima treninga nazovite 0958136286 (Mladen)