Home Hrvatska selekcija u polufinalu!

Blic vijesti

Aktualno:

Zamolio bih SVE članove kluba, koji su fotografirali, da mi donesu fotke s dosadašnjih turnira na bilo kojem mediju - cd, dvd, usb stick,...! Hvala


Fotografije, kao i same utakmice, nalaze se na klupskom hd-u te ih možete doći downloadati/spržiti ISKLJUČIVO u klupske prostorije! HvalaPrijava / LoginNadolazeći turniri

There are no events at this time

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
info@bhc-zagreb.com

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Hrvatska selekcija u polufinalu!

Četvrtog dana Svjetskog prvenstva u rukometu na pijesku,  Hrvatska je osigurala prolazak u polufinale! U prvoj utakmici dana Hrvati su pobjedili reprezentaciju Srbije, dok su u popodnevnoj utakmici izgubili od Danske nakon raspucavanja. Hrvate sutra čeka zadnja utakmica druge skupine protiv Brazila, te nakon toga polufinale u popodnevnim satima.

Jutarnja utakmica protiv Srbije odrađena je na visokoj razini te se pobjednik znao već na početku svakog pojedinog seta. Nošeni odličnim napadom i pokretljivom obranom Hrvati su pobjedili rezultatom 0:2  (7 : 32) (15 : 23). U utakmici su se posebno istaknuli Đikić s 15 te Dumenčić s 12 pogodaka.

Popodnevna utakmica protiv Danske odigrana je pod reflektorima centralnog terena, a za obje selekcije je utakmica bila potvrda prolaska u polufinale. Boljom realizacijom napada i izvrsnim obranama Simona Sahransena Danci osvajaju prvi set. U drugom periodu igre, Hrvati popravljaju realizaciju te odvode utakmicu u rulet raspucavanja. Danci su u trećem periodu igre bili uspješniji te rezultatom 12:10 osvajaju dva boda te osiguravaju bolju poziciju uoči sutrašnjih polufinalnih utakmica.

U preostaloj utakmici u drugoj skupini, Hrvatska će se susresti s Brazilom, no s obzirom na prenesene bodove iz prvog kruga, kao i na pobjedu protiv Srbije, polufinale je već osigurano.

Na današnjem rasporedu odigrane su dvije utakmice, i tu smo Srbiju očekivano apsolvirali, dok su u večernjoj utakmici Danci uspjeli uzeti set, gdje nismo ispoštovali neke dogovore. U konačnosti sam također trebao i ja koju loptu više skinuti, ali što je tu je. Malo nesreće na raspucavanju i izgubili smo tu drugu utakmicu. Ovo će nam najvjerojatnije donijeti i utakmicu protiv Brazila u polufinalu, tako da postoji mogućnost odigravanja dviju utakmica sutra protiv Brazilaca. Najvažnije je da se dobro pripremimo za polufinalnu utakmicu i probamo najboljoj selekciji svijeta staviti „soli na rep“, jer ako je netko sposoban za to, to je onda upravo selekcija Hrvatske. Izjavio je Igor Totić, reprezentativni vratar Hrvatske.

 

Sponzori

Banner
Banner
Banner

OBAVIJEST ZA ČLANOVE

Treninzi i utakmice

Za informaciju o terminima treninga nazovite 0958136286 (Mladen)