Home Zagrebačka liga 2014.

Blic vijesti

Aktualno:

Zamolio bih SVE članove kluba, koji su fotografirali, da mi donesu fotke s dosadašnjih turnira na bilo kojem mediju - cd, dvd, usb stick,...! Hvala


Fotografije, kao i same utakmice, nalaze se na klupskom hd-u te ih možete doći downloadati/spržiti ISKLJUČIVO u klupske prostorije! HvalaPrijava / LoginNadolazeći turniri

There are no events at this time

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
info@bhc-zagreb.com

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Zagrebačka liga 2014.

Protekla tri vikenda na zagrebačkom Jarunu održana je 11. Zagrebačka liga. Nastupilo je 10 ekipa u muškoj konkurenciji i 6 u ženskoj. Unatoč lošim vremenskim uvjetima prva dva vikenda sve utakmice odigrane su po rasporedu. Zadnji vikend i vrijeme je bilo na našoj strani, pa je samim time došao veći broj gledatelja te su finala odigrana s glasnom podrškom tribina.

Polufinale su najkvalitetnijom igrom uspjeli izboriti ekipe BHC Čakovca, AKRP Detono Zagreba, KRP Sokola te BHC Dubrave u muškoj konkurenciji. U ženskoj konkurenciji najuspješnije su bile sljedeće ekipe:  AKRP Detono Zagreb, Chemo Profili Zagreb, Kontesa Nera i Trešnjice.

U utakmici za 3. mjesto pobjedu je odnijela ekipa Čakovca u muškoj konkurenciji, a Chemo Profili u ženskoj. Finale je odigrano u ozračju zagrebačkog derbija između Detono Zagreba i KRP Sokola u korist „Detonatora“ rezultatom 2:0 u setovima. Neizvjesnije žensko finale, također odigrano između dviju ponajboljih zagrebačkih ekipa Kontese Nere i Detono Zagreba, završilo  je pobjedom „Detonatorica“ 2:0 u setovima.

U muškoj konkurenciji kao najbolji istakli su se:

Lijevo krilo: Luka Bašek (BHC Čakovec)

Desno krilo: Filip Bistrović (KRP Sokol)

Pivot: Krešimir Malbašić (AKRP Detono Zagreb)

Marker: Marko Hranilović (BHC Čakovec)

Obrambeni igrač: Deni Škopić (BHC Dubrava)

Vratar: Ivan Jugović (Chemo Profili Zagreb)

U ženskoj konkurenciji kao najbolje istakle su se:

Lijevo krilo: Katarina Gujić (KRP Sokol)

Desno krilo: Josipa Grebenar (Kontesa Nera)

Pivot: Lena Gojavić (Chemo Profili Zagreb)

Marker: Lucija Babun (AKRP Detono Zagreb)

Obrambeni igrač: Romana Domjančić (AKRP Detono Zagreb)

Vratar: Ivana Čović (Chemo Profili Zagreb)

„Drago mi je da se skupilo dosta kvalitetnih ekipa u obje konkurencije što nam je uvelike pomoglo kao pripremni turnir pred vrlo važno natjecanje koje će se održati sljedeći vikend u grčkom Solunu. Lijepo vrijeme uljepšalo je finalni vikend što je uz atraktivnu i zanimljivu igru pridonijelo i promociji rukometa na pijesku.“ Izjavila je igračica AKRP Detono Zagreba Lucija Kelava.

 

Sponzori

Banner
Banner
Banner

OBAVIJEST ZA ČLANOVE

Treninzi i utakmice

Za informaciju o terminima treninga nazovite 0958136286 (Mladen)