• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Dijeli nas mjesec dana do najvećeg natjecanja u rukometu na pijesku na klupskoj razini. Ovogodišnja završnica europskog klupskog prvenstva (European beach handball tournament) Masters finals održati će se u Thessalonikiju, Grčka. Po prvi puta u povijesti ovog natjecanja nastupiti će 10 ekipa u obje konkurencije. Natjecanje će se održati od 30.05. do 1.06., a ekipe i skupine su upravo objavljene.

U skupini A u muškoj konkurenciji nastupiti će Club Balonmano Playa Alcala kao branitelji naslova, zatim BHT Piotrkowianin Juko Piotrkow Trybunalski (Poljska), BHC SKKM Ekaterinodar (Rusija), Paksoft Camelot (Nizozemska) i BC Sand Devils Minden e.V. (Njemačka). U skupini B Detono Zagreb igrati će protiv dvije poznate i perspektivne ekipe Salgotarjani Strandepitok BHC (Mađarska) i Club BMP Ciudad de Malaga (Španjolska), te dvije ekipe kojima je ovo prvi nastup na ovom prestižnom natjecanju Raccoons D'Areia (Portugal) i Acropolis/Greece (Grčka), koja je ujedno ovogodišnja wild card ekipa. Dvije najbolje ekipe iz svake skupine plasirati će se u polufinale.

U skupini A u ženskoj konkurenciji nastupiti će Paksoft Camelot (Nizozemska) kao braniteljice naslova, zatim Reflex AZS AWF Volkswagen Poznan (Poljska), Beachqueens (Švicarska), Club Balonmano Getasur (Španjolska) i Team Nor (Norveška) kao wild card ekipa. U skupini B Detono Zagreb igrati će protiv poznatih protivnica OVB Beach Girls (Mađarska) i Avant Garde (Grčka) te dvije ekipe kojima je ovo prvi nastup na Mastersu Westsite (Nizozemska) i Cubas Llopis BMP Sevilla (Španjolska).

Za organizaciju turnira pobrinili su se stručnjaci u rukometu na pijesku koji će nadgledati turnir. Među njima nalazi se i izbornica hrvatske reprezentacije u rukometu na pijesku Mateja Brezić kao EHF predavač.

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net