• slider01.jpg
  • slider02.jpg

Igračice i igrači Akademskog kluba rukometa na pijesku Detono Zagreb osvojili su drugo mjesto na turniru održanom od 4.-6.1.2014. u švicarskom Einsiedelnu. Djevojke su nakon napetog finalnog ogleda izgubile od švicarske ekipe Los Luchadores nakon raspucavanja, dok su muški izgubili od ruskih predstavnika, ekipe SKKM Ekaterinodar.

U godišnjem periodu u kojem je glavnina Starog kontinenta okovana hladnoćom, a većina ljudi odmara u svojim toplim domovima ili po zimskim odredištima, Akademskom klubu rukometa na pijesku Detono Zagreb započinje natjecateljska sezona. Švicarski grad Einsiedeln ugostit će ponajbolje pjeskaše na  novogodišnjem  turniru u rukometu na pijesku, koji će se održati od 3.1.-6.1.2014.

Organizacija panameričkih igara u rukometu na pijesku dodijeljena je Paragvaju. Ova južnoamerička država bez izlaza na more tako će od 18.2.-23.2.2014.  ugostiti najbolje pjeskaše južnoameričkog kontinenta. Vrijedi napomenuti kako će ovo prvenstvo ujedno biti i kvalifikacijsko za nadolazeće Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Brazilu početkom kolovoza. Cijeli događaj održat će se u blizini Asunciona, glavnog paragvajskog grada, u 14 km udaljenom  mondenom turističkom odredištu smještenom na rijeci Paragvaj. 

U ime AKRP Detono Zagreb, Mladen Paradžik razgovarao je s Urošem Hočevarom, poznatim fotografom i sudionikom svih značajnijih natjecanja u rukometu na pijesku u posljednje vrijeme. Razlog zbog kojeg razgovaramo s Urošem je nedavno objavljena knjiga "Moments in time" koja je nedavno objavljena i sadrži pregršt fotografija čiji ste potpisnik. Za početak, predstavite se, Tko ste, gdje radite, otkud interes za ovaj sport.               Foto: Matej Leskovšek

Iako je prošlo otprilike dva mjeseca od završetka Svjetskih igara održanih u kolumbijskom gradu Cali, ovakve razgovore definitivno vrijedi poslušati i ovoliko vremena nakon samog natjecanja. Pogledajte što je gdin Joachim Gossow, CEO (Chief executive officer) Međunarodne  federacije Svjetskih Igara (IWGA) rekao na temu i uspjeh rukometa na pijesku.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Sponzori

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net