• slider01.jpg
  • slider02.jpg
Članovi pjeskaške zajednice  odlučili su, uz odobrenje Uprave ŠRC Jarun, preurediti i pripremiti igralište za rukomet na pijesku, ususret novoj sezoni. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji su voljni pripomoći uređenju da dođu na igrališta za rukomet na pijesku ŠRC Jarun (Veliko jezero) u subotu 15.3.2014 u periodu od 9-13, kako bi preuredili pijesak, očistili zaraslu travu i obavili osnovne radnje kako bi igralište postalo funkcionalno. AKRP Zagreb pobrinuo se svim zainteresiranim osigurati osvježavajuća pića. Također, molimo sve zainteresirane da se jave putem e-pošte na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili putem mobitela na 0958136286, kako bi dogovorili što je od alata (lopate, štihače, grablje) potrebno ponijeti.Nadam se da se vidimo  u što većem broju.

Članica AKRP Zagreb. Maja Majstorović razgovarala je s igračem aktualnog klupskog muškog europskog prvaka, Fernandom Gallegom. U nastavku možete pročitati intervju.Uživajte.
1. Prvo bih ti se htjela zahvaliti što si odvojio malo vremena za ovaj razgovor. Molim te, reci nam nešto o sebi u par riječi.

„Pozdrav svima! Zovem se Fernando Gallego ( Nano ), rođen sam  18.06.1985. godine i dolazim iz Španjolske. Igram na poziciji markera za klub Balonmano Playa Alcalá te... 

Nekoliko dana nakon što je završilo Američko prvenstvo u rukometu na pijesku Urugvajska reprezentacija vratila se kući s odličnim rezultatima.

Američko prvenstvo u rukometu na pijesku („Panamericano de Beach Handball 2014“) održalo se od 19. do 23. veljače 2014. u Asunciónu, Paragvaj. Sudjelovale su sljedeće nacije u obje konkurencije: Brazil, Argentina, Urugvaj, Mexico, Venezuela i Paragvaj.

19.2.2014. u prostorijama Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, Bijenička 30, održana je treća Izborna Skupština AKRP Zagreb. Na trećoj Izbornoj Skupštini došlo je i do promjene predsjednika te je tako dipl.ing. Matija Šulc, dobio prigodu nastaviti uspješnim stopama njegovog prethodnika, prof. Zorana Glavočića.

Širenje rukometa na pijesku i pozicioniranje na globalnoj svjetskoj karti doživjelo je još jedan korak unaprijed. U periodu od 13.2.-16.2.2014. se u Australiji održavalo nacionalno prvenstvo, gdje su timovi i igrači iz cijele zemlje mogli pokazati svoje vještine.

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Prijava / Login

Sponzori

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com. Implemented by nekra.net