Home

Blic vijesti

Aktualno:

Zamolio bih SVE članove kluba, koji su fotografirali, da mi donesu fotke s dosadašnjih turnira na bilo kojem mediju - cd, dvd, usb stick,...! Hvala


Fotografije, kao i same utakmice, nalaze se na klupskom hd-u te ih možete doći downloadati/spržiti ISKLJUČIVO u klupske prostorije! HvalaPrijava / LoginNadolazeći turniri

There are no events at this time

Kontakt podaci

Akademski klub
rukometa na pijesku
Zagreb

Bitorajska 24
10000 Zagreb
Hrvatska

kontakt osoba:
Mladen Paradžik
GSM:
+385 95 8136 286
e-mail:
info@bhc-zagreb.com

..:: OSTALI KONTAKTI ::..

Kako biti dio rukometne solidarnosti ...

Dragi prijatelji rukometa na pijesku, svi smo ovih dana svjedoci velike tragedije koja se dešava na ovim našim prostorima. Iako ne možemo vratiti vrijeme, iako ne možemo učiniti čuda - nešto malo sigurno možemo. AKRP Zagreb stoga se odlučio pridružiti akciji sakupljanja (dnevnih) potrepština za one kojima je to, u ovom trenutku, najpotrebnije.

0609011Ovog vikenda, 24. i 25. svibnja na Jarunu se igra završnica ovogodišnje Zagrebačke lige. Tom prilikom ćemo prikupiti sve dobrovoljne priloge, te se pobrinuti da to završi u nekom od sabirnih centara koji raspoređuju stvari prema Slavoniji (ili i dalje).

Nemojte nositi novce - radije nazovite 060 90 11 ili donirajte online :)

Nemojte nositi odjeću, informacije s terena kažu da je ima dovoljno. Treba vode, instant trajne hrane (konzerve, žitarice, trajno mijeko), dječje hrane, higijenskih potrepština, dezinfekcijskih sredstava i sredstava za ćišćenje, plastični pribor za jelo, sredstva protiv komaraca i slično ...

Ne treba to biti puno - boca vode, litra mlijeka, kila praška za pranje, gel za tuširanje - svaka sitnica se računa, jer se sa sitnicama napravi hrpa :)

Hvala unaprijed svima!

 
Raspored drugog ovogodišnjeg EBT turnira

Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb sudjelovat će na međunarodnom turniru, koji će se održati od 27.-29.5. u Solunu. Nakon švicarskog Einsiedelna, ovo će biti drugi turnir u sezoni koji se boduje u sustavu EBT (European beach handball tour). Ovaj turnir, neposredno prije Mastersa poslužit će hrvatskim predstavnicima kao idealno uigravanje za predstojeće europsko klupsko prvenstvo, koje će se održati par dana nakon navedenog turnira.

Na poveznicama ispod možete pronaći detaljnije obavijesti o turniru.

Raspored

Općenito

 
Masters Finals 2014 Thessaloniki - izvučene skupine

Dijeli nas mjesec dana do najvećeg natjecanja u rukometu na pijesku na klupskoj razini. Ovogodišnja završnica europskog klupskog prvenstva (European beach handball tournament) Masters finals održati će se u Thessalonikiju, Grčka. Po prvi puta u povijesti ovog natjecanja nastupiti će 10 ekipa u obje konkurencije. Natjecanje će se održati od 30.05. do 1.06., a ekipe i skupine su upravo objavljene.

Read more...
 
Razgovor: Gabor Bathori


Novinari „AKRP Zagreb“ razgovarali su s Gaborom Bathorijem, mađarskim reprezentativcem u rukometu na pijesku, jednim od najboljih markera na svijetu i odnedavno, novinarom rukometa na pijesku.

1. Za početak, molimo Vas da se predstavite. Koliko imate godina, koliko dugo igrate rukomet i u kojem ste klubu (ligi) trenutno? Koje je Vaše zanimanje?

Pozdrav svima i hvala na pozivu za intervju. Ime mi je Gabor Bathori, rođen sam 1980. godine u rukometnom gradu Tatabánya, Mađarska. Prvi puta sam se susreo s dvoranskim rukometom u osnovnoj školi,
negdje 1991. godine. Kasnije sam igrao u nekoliko mađarskih klubova, većinom drugoligaških. Zadnje 3 godine igram u Francuskoj, natječemo se u 3. ligi, no planiramo prijeći u 2. ligu. Rukomet je moj trenutni posao i vrlo sam sretan što se mogu baviti onime što volim. No, također radim u informatičkom uredu.

Read more...
 
Početak treninga- Subota 29.3.2014.
Akademski klub rukometa na pijesku Zagreb započet će s treninzima u subotu, 29.3.2014. Prvi trening održat će se na igralištima za rukomet na pijesku na ŠRC Jarun, od 12:30-14:00, a sve daljnje obavijesti o održavanju treninga moći ćete pratiti putem web stranice (www.bhc-zagreb.com) u rubrici Obavijesti za članove.
Treninzi će se odvijati svakodnevno, a u slučaju  lošeg vremena obavijest će pravovremeno biti postavljena na stranicu. Svi zainteresirani, bez obzira na prethodno igranje i poznavanje rukometa (na pijesku) su dobrodošli.
Također,  nastavak radne akcije i uređenje terena zbit će se prije subotnjeg (29.3.2014.) treninga, od 8:30-12:30. Hrana i piće za sudionike osigurani. Svi su dobrodošli.
 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Next > End >>

Page 11 of 75

Sponzori

Banner
Banner
Banner

OBAVIJEST ZA ČLANOVE

Treninzi i utakmice

Za informaciju o terminima treninga nazovite 0958136286 (Mladen)